Noggrann flyttstädning i Malmö

Vi på Malmö Flyttstäd erbjuder precis som det låter just flyttstädning, det här är den typen av uppdrag vi gör allra mest.

Vi hjälper er med flyttstädning i Malmö

När ni vill ha vår hjälp eller letar runt efter vilken städfirma som passar er bäst så kan ni höra av er till oss för att få en offert.

I offerten på flyttstäd i Malmö specificerar vi vårt städschema med allt som ingår så att ni har all information som ni behöver, för vi vet hur värdefullt det är med god och tydlig kommunikation.

Vi är också noga med att låta samma erfarna personal arbeta i vårt team som har goda kunskaper om lokalvård. Till vår ambition hör att utföra flyttstädning i Malmö åt våra kunder på ett sådant sätt att vi blir en städfirma som de både rekommenderar till andra och vill anlita igen.

Kanske har man bara behov av att använda vår tjänst med flyttstädning vid ett tillfälle, men känslan ska i alla fall vara att man ska vilja anlita oss igen. Skulle det trots allt vara något ni inte är nöjd med så ger vi alltid garanti på vår städning.

Noggrann flyttstädning i Malmö
Flyttstädning - städföretag i Malmö

Flyttstädning utanför Malmö

Vi erbjuder flyttstädning i Malmö och även kringliggande områden. Om det är så att man bor långt ifrån Malmö så kan det tillkomma kostnad för milersättning, men det har vi en dialog om redan när ni kontaktar oss och berättar vad ni önskar vår hjälp med och vart det är uppdraget ska göras. Flytten kan ju innebära att man ska bosätta sig i en helt annan stad och då kan det finnas funderingar kring nycklar till bostaden.

I sådana fall så finns möjlighet att skicka nycklar med rekommenderad post eller att vi eventuellt kan hämta det hos er hyresvärd. Vi kan tillsammans komma fram till den bästa lösningen. Tillhörande med flyttstädning och offert så finns möjlighet att göra RUT-avdrag för kostnaden av städtjänster och det här är något som vi i så fall ordnar med i samband med er faktura.

Kostnad för de uppdrag vi gör beräknas oftast med hjälp av bostadens eller lokalens kvadratmeter. När ni kontaktar oss för en offert så bifogar vi ett städschema som vi följer men i stora drag ingår allt från kök, badrum och fönster med mera.

Har ni några fler frågor kring vår flyttstädning i Malmö med omnejd så är ni varmt välkomna att kontakta oss så ska vi hjälpa er med svar.

Vi hjälper er också med städtjänster i Malmö såsom:

Kontorsstädning

Trapphusstädning

Grovstädning

Bortforsling av bohag

Skicka en gratis offertförfågan