Vad ingår i flyttstädning?

Vad ingår i flyttstädning?

Vi städar alla rum grundligt och går noga igenom både kök, badrum och övriga rum med allt från att torka skåp, golv och lister samt rengör fönster och torkar rent element. Vår strävan och högsta ambition är att alla våra kunder ska bli så pass nöjda att de skulle anlita oss igen om de behövde hjälp med städning.

Vår flyttstädning har städgaranti

I samband med en flytt så är det mycket att ordna med både packning, transportera flyttlass, adressändring, flytta och avsluta olika avtal så som el och liknande.

Mitt i allt det här så kan det vara oerhört skönt att få fokusera på att komma i ordning i sitt nya hem och kunna släppa ifrån sig arbetet med flyttstädning i bostaden man lämnar.

Vad som ingår i flyttstädning handlar inte bara om att checka av en lista utan om ett gott bemötande redan från första kontakt, tydlig kommunikation och dialog samt ett resultat som man förväntat sig.

Därför har vi alltid en städgaranti, ifall man inte har kunnat vara tillbaka i bostaden direkt efter för att inspektera eller om man har en hyresvärd som ska hinna godkänna flyttstädningen.

Vi är väldigt noggranna i vårt arbete men skulle det ändå vara så att ni inte är nöjda eller det är något vi missat så åtgärdar vi självklart det kostnadsfritt.

Vad ingår i flyttstädning hos städfirma Malmö Flyttstäd
Städfirma i Malmö som städar kylen

Flyttstädning – vad ska göras?

En noggrann städning som ska bli godkänd av både hyresvärd och den som ska bo där efter er, tar mycket tid och energi.

Har ni koll på flyttstädning och vad som ska göras? Det är en lång lista som ska bockas av och vi har både bra städredskap, de rengöringsmedel som behövs, erfarenheten och kunskapen kring vad som krävs för godkänd flyttstädning.

Förutom att det här är vår specialitet så är det ju så att det här är vår vardag och vi behöver inte fokusera på en massa andra saker utan kan koncentrera oss på att utföra vårt jobb. Tanken är att vi ska kunna avlasta er och minska eventuell stress och tidspress.

Checklistan vi utgår ifrån med vad som ingår i flyttstädning ligger alltid som grund och sedan gör vi tillsammans upp en plan som fungerar för båda parter. Vi ser fram emot att höra från er.

Skicka en gratis offertförfågan

Kontakta oss för att få en offert så gör vi en uträkning på kostnad utifrån bostadens yta i kvadratmeter.
I offerten står också vårt städschema som tydliggör vad som ingår.