Din städfirma i Malmö

Din städfirma i Malmö

Vi är en städfirma i Malmö med specialitet på flyttstädning. När det är tid för att flytta så har man ofta mycket att tänka på och det är mycket att göra. Då kan det vara skönt att kunna lämna över en del av jobbet till oss – en kunnig och noggrann städfirma i Malmö.

Assistans vid flytt med städfirma i Malmö

När ni ska välja mellan städfirmor i Malmö så hoppas vi att vår städfirma ska få ert förtroende och även att det är oss ni återkommer till om eller när ni behöver hjälp igen.

Kostnaden för att anlita vår städfirma i Malmö beräknas oftast utifrån bostadens yta i kvadratmeter, men för att kunna ge kompletta prisuppgifter så är det bäst att kontakta oss och berätta vad ni önskar hjälp med. Då kan vi sätta samman en offert så att ni också kan jämföra med andra städfirmor i Malmö.

Vart ni bor kan också spela roll, för om ni bor långt ifrån Malmö så kan det tillkomma en kostnad för milersättning. Om ni står inför att planera flytt och städ i eller runt omkring Malmö så har vi också nära samarbeten med proffsiga flyttfirmor.

Även om vi är en mindre städfirma så värnar vi om både kunder och personal, en välkomnande och engagerad atmosfär bidrar till en god arbetsmiljö och bättre resultat.

Städfirma i Malmö

Hög kvalitet på utfört arbete

Personal med stor kunskap

Full nöjd-kund-garanti

Samarbeten med flyttfirmor

RUT-avdrag för flytt och städ i Malmö

Det som kan vara väl värt att tänka på när man står inför flytt och städ är att man kan använda sig av RUT-avdrag.

Önskar man det så är det vi som städfirma som i samband med faktureringen gör avdraget vilket innebär så mycket som 50% av arbetskostnaden inklusive moms. Känner ni att ni är osäkra kring detta eller vill veta mer så går det att läsa mer utförligt om RUT-avdrag och hur det fungerar på Skatteverkets hemsida.

Vi är en städfirma i Malmö med stor kunskap om lokalvård

När vi avslutar ett arbetsuppdrag så är vi måna om att både ni och vi känner oss nöjda med resultatet.

Vi är en städfirma som till exempel endast tar in personal som har stor kunskap om lokalvård. Vår specialitet är som nämnt flyttstädning men vi erbjuder även kontorsstädning, trappstädning och vindsröjningar eller bortforsling av bohag.

För att sticka ut bland alla städfirmor i Malmö så handlar det inte bara om att synas och bli vald av nya kunder, utan att göra ett sådant jobb så att de som anlitar oss vill göra det igen. Dessutom tror vi på det goda ryktets stora värde.

Välkommen till Malmö Flyttstäd – din städfirma i Malmö.

Städfirma i Malmö som torkar av ugn

Skicka en gratis offertförfågan